MKB Business to Business

InDetail helpt je met bouwen

"Hoe moeilijk kan communiceren zijn? Dat beetje marketing en af en toe een blogje kunnen we zelf wel. Dat scheelt ook een hoop kosten!"

Menig bedrijf is er al achter gekomen dat het, ondanks een enthousiast begin, al snel opdroogt.

Dagelijks hebben jij en je collega's al genoeg uitdagingen. Waarom tijd stoppen in een competentie die je niet ligt? Vaak doe je er lang over en of het resultaat echt goed is? Een keer lukt wel. Maar voor je het weet schuift die upgrade van de website, een blogreeks, nieuwe webpagina of andere communicatie-actie weer maanden door.

Gebruik die tijd voor klanten! Goed communiceren is een vak en een continu, planmatig proces. Iemand in dienst nemen is niet nodig. Met InDetail maak jij de meters die nodig zijn.

Zijn jouw klanten ook bedrijven? Zakelijke afnemers beoordelen je op andere argumenten dan consumenten. Met ruim 20 jaar ervaring in sales, communicatie en marketing binnen b2b omgevingen, kennen we de valkuilen. Samen maken we jouw bedrijf relevant voor je markt. Door te laten zien dat jij hen echt verder helpt met hun business. Door waarde toe te voegen.

Kleine en middelgrote bedrijven kunnen we perfect helpen met:

Je haalt kwaliteit en ervaring in huis en kunt alle aandacht geven aan je eigen werk en je klanten. 's-Avonds kun je dan bijtanken, want ondernemen is een marathon.