Zorgvuldige communicatie

Voor organisatie met de juiste ethiek

De taal van je publiek spreken is essentieel voor de acceptatie van je boodschap. Die doelgroep bevindt zich niet alleen extern, maar ook intern. Hoe groter de organisatie, hoe meer stakeholders. Bij veranderingen, acties, gebeurtenissen of andere plannen is het zaak om tijdig, gedoseerd en zorgvuldig te communiceren. InDetail vertaalt jouw doelstellingen in heldere communicatie.

Waarom een externe partij binnenhalen? Simpel, ik ben onafhankelijk en kijk met een open blik naar je organisatie. Het is al vaak bewezen dat er in binnen een organisatie blindspots zijn. Buitenstaanders missen vaak de feeling met zaken die intern dagelijkse kost zijn. Het blijkt echter lastig om zelf je boodschap te vertalen in taal die een brug slaat met de buitenwereld.

Samen zorgen we ervoor dat je boodschap wel aansluit bij je publiek. Ondubbelzinnig, to-the-point en altijd respectvol.

Ik kan elke organisatie helpen met juiste communicatie. Mits je oprecht maatschappelijk verantwoord werkt. Communicatie is géén laagje vernis. InDetail helpt bedrijven met de juiste ethiek met:

Ook voor je eigen marketing-, en communicatieteam kan ik een sparringpartner zijn. Met een onafhankelijke blik van buitenaf. Wil je inzicht in de gap's in de interne communicatie en samenwerking tussen afdelingen. Ik analyseer en signaleer en maak een duidelijk rapport. Op basis hiervan kan ik je team adviseren in de aanpak. Onafhankelijk, dus acceptabel voor alle betrokkenen.