Heldere dienstverlening in jouw tone-of-voice

Wordt relevant voor je klant

Met InDetail ben ik generalist in marketing en communicatie. Ik regisseer het pakket waarmee we jouw doelstellingen gaan halen. Met communicatie die bij je past en waar jij je lekker bij voelt. Hierbij ben ik specialist op een aantal onderdelen:

Voor echt specialistische taken op gebied van het template-ontwerp, bouw van je CMS, (web) apps, grafische vormgeving en specialistische software, schakel ik een partner in. Dat gaat sneller en is voordeliger.

Ik werk met enthousiaste, niet te grote partners die hun vak verstaan, snel kunnen schakelen omdat ze geen deel uitmaken van een groot bureau.

email marketing met Spotler

Advies en uitvoering van jouw email campagnesSpotler-logo-dark

Marketing als een Service

Omdat bouwen aan je imago geen eenmalige actie is

Jouw doelgroep wil voortdurend nieuwe inzichten krijgen, passend bij hun belevingswereld. Door regelmatige blogs en berichten, stijgt je website in de Google-rankings, neemt je vindbaarheid toe en krijg je meer volgers. Je wordt voor je doelgroep relevanter en waardevoller dan je concurrenten.

Met Marketing als een Service kies je een abonnement dat bij jouw situatie past.

Lees hier verder welke diensten perfect in een abonnement passen.

Interimopdrachten voor communicatie of programma

Wanneer je in enkele maanden veel wilt bereiken

Naast de werkzaamheden in abonnementsvorm voor met name het MKB, wordt ik geregeld ingehuurd voor interim opdrachten.

Organisaties binnen de Overheid, Zorg en Onderwijs hebben hierbij mijn extra warme aandacht. Middels een interimtraject kun je grotere projecten in betrekkelijk korte tijd van de grond trekken. Na afronding van mijn inzet is je organisatie klaar voor de operationele fase na het project.

Hier lees je meer over mijn interiminzet.