Heldere dienstverlening in jouw tone-of-voice

Wordt relevant voor je klant

Met InDetail ben ik generalist in marketing en communicatie. Ik regisseer het pakket waarmee we jouw doelstellingen gaan halen. Met communicatie die bij je past en waar jij je lekker bij voelt. Hier binnen ben ik specialist op een aantal onderdelen:

Voor echt specialistische taken op gebied van het template-ontwerp en programmeren zelf van je website, het maken van apps, grafische vormgeving en design met specialistische software, schakel ik een partner in. Dat gaat veel sneller en is dus veel voordeliger.

Ik werk alleen met enthousiaste, kleinschalige partners die hun vak verstaan, snel kunnen schakelen en geen overhead hoeven door te rekenen omdat ze bijvoorbeeld deel uitmaken van een groot communicatiebureau.

email marketing met Spotler

Advies en uitvoering van jouw email campagnes


InDe­tail is con­sul­tant voor Spotler. Spotler maakt email-mar­ket­ing makke­lijk­er. De soft­ware behoort tot de meest gebruik­te in ons land. Van MKB tot mega-web­winkel. Spotler is super veelz­i­jdig en een Ned­er­lands bedri­jf. Niks, web-for­mulieren voor elke vraag. Je kunt ze gewoon in je eigen taal bellen voor ondersteuning.

Lees meer op de Spotler-pag­i­na.

Spotler-logo-dark

Marketing als een Service

Omdat bouwen aan je imago geen eenmalige actie is

Jouw doelgroep wil voortdurend nieuwe inzichten krijgen, passend bij hun belevingswereld. Door regelmatige blogs en berichten, stijgt je website in de Google-rankings, neemt je vindbaarheid toe en krijg je meer volgers. Je wordt voor je doelgroep relevanter en waardevoller dan je concurrenten.

Met Marketing als een Service kies je een abonnement dat bij jouw situatie past.

Lees hier verder welke diensten perfect in een abonnement passen.

Interimopdrachten voor communicatie of programma

Wanneer je in enkele maanden veel wilt bereiken

Naast de werkzaamheden in abonnementsvorm voor met name het MKB, wordt ik geregeld ingehuurd voor interim opdrachten.

Organisaties binnen de Overheid, Zorg en Onderwijs hebben hierbij mijn extra warme aandacht. Middels een interimtraject kun je grotere projecten in betrekkelijk korte tijd van de grond trekken. Na afronding van mijn inzet is je organisatie klaar voor de operationele fase na het project.

Hier lees je meer over mijn interiminzet.