Sneller succes door lokale relevantie

De juiste inhoud door kennis van de regio

InDetail is een op en top Delfts bedrijf. Als geboren en getogen "Delvenaar" is er voor mij eigenlijk niks mooiers dan samen te mogen werken met Delftse klanten. Ik wordt blij van de ondernemersgeest en verbondenheid van veel bedrijven en organisaties. Een goed bewijs hiervoor zijn de bijeenkomsten van bijvoorbeeld "Delft Verbindt". Op de recente Zomerbarbeque luisterden honderden ondernemers naar verhalen van andere ondernemers en naar leuke sprekers. Onder het genot van een hapje en een drankje werden in een leuke ontspannen sfeer niet alleen saté, maar vooral ervaringen met elkaar gedeeld.

Je merkt al snel: Delft is uniek. In die sfeer, humor en ondernemersgeest vind je als groot landelijk communicatiebureau niet zomaar even je weg. andersom, waarom zou InDetail heel Nederland willen bedienen, terwijl er veel behoefte is aan dienstverlening in de eigen regio?

Jouw verhaal in de taal van je klant

Wordt relevant voor je doelgroep

Als ondernemer wil je grip houden en daarom alles zelf doen:

"Hoe moeilijk kan communiceren zijn? Dat beetje marketing en af en toe een blogje kan ik prima zelf. Scheelt ook een hoop kosten!

Eigenlijk exact om deze redenen komen klanten vervolgens bij mij. Omdat ze merken dat zelf doen toch niet lukt. Of, omdat na een enthousiast begin, volhouden moeilijk blijkt.

"Een adviseur begrijpt mij niet en mijn klanten al helemaal niet. Daardoor moet ik toch veel zelf doen"

Deze gedachte snijdt zeker hout. Maar InDetail spreekt jouw taal dus wel! InDetail weet wat er in de regio speelt en kent de overwegingen en koopmotieven van Delftenaren en de regio. InDetail heeft daardoor aan weinig informatie genoeg om zelfstandig een mooi resultaat voor je neer te zetten.

Stop jouw energie weer in je klanten en je vaardigheden. Goed communiceren is ook een specialistisch vak. Met InDetail help ik je graag!

Communicatie is mijn ding. Net als hierbij alles vanuit de klant weten te bekijken. Jouw klanten. Ik kan jouw bedrijf relevant maken binnen je doelgroep. Hoe? Door te laten zien dat jij hen echt verder helpt met hun business. Dat je niet alleen zendt, maar bewijst dat je eerst hebt geluisterd.

Juist Delftse ondernemers, organisaties en start-ups kan ik heel goed helpen met:

Altijd in een passende tone-of-voice. Met InDetail haal je kwaliteit en ervaring in huis en kunt mijn inzet makkelijk afstemmen op je behoefte. Zonder gedoe. Want in Delft en heel Zuid-Holland trouwens, houden we niet van gedoe.

Meer weten of vrijblijvend kennis maken

Als er geen click is, komen we lastig tot samenwerking. Die click is ook voor mij belangrijk. Interesse, maar je weet nog niet precies wat je wilt? Of je weet wel wat je wilt, maar je durft het niet zomaar uit handen te geven? Mail me voor een bakkie koffie. Ik kom graag naar je luisteren.

Kost je koffie en een uurtje tijd. Dat lijkt mij al een slimme zet.