Interim Communicatieadviseur

Strategisch advies op basis van meetbare gegevens

Met InDetail help ik organisaties met complexe communicatievraagstukken. Hierbij ben ik een generalist, die op meerdere specialismen de diepte in kan.

Ik ben een Communicatieadviseur die realiseert. Specialist in online marketing, contentmarketing en communicatie. Redactioneel top en een echte klantdenker.

Door data te vertalen in strategisch advies help ik organisaties verder. Voor mij telt de context. Waar draait het organisatiebreed om? Interne samenwerking en multidisciplinaire teams zijn essentieel.

Opdrachtgevers kiezen mij voor:

- (Corporate) communicatie.
- Online marketing;
- Contentcreatie (o.a. CMS, blogging en socials);
- Automated marketing campagnes (Marcom);

Transparante communicatie is de lijm ín een organisatie en verbindt de externe omgeving mèt die organisatie.

Interim Programmamanager

Met focus op het grote geheel

Als organisatie heb je te maken met een keten van projecten die één groter doel nastreven. Het managen hiervan is anders als dat van één project en vereist ook andere competenties. Daar waar een projectmanager eerder een specialist is, ben ik als programmamanager juist een generalist.

Communicatie en overtuigingskracht zijn hier belangrijk. Daarbij is mijn focus niet per definitie op een dichtgetimmerd projectplan, maar op het behalen van de organisatiebreed gestelde doelen. Juist bij projectketens is het van belang creatief te zijn en bij tegenvallers te kunnen schakelen van scenario A naar B om de hogere doelen onveranderd te halen.

Ik zie het telkens als een mooie uitdaging om alle stakeholders te overtuigen en te laten zien van de toegevoegde waarde van het programma voor hen kan bieden.

Tarieven

Ook hier transparantie

Mijn tarieven verschillen aan de hand van de werkbelasting, de complexiteit van de opdracht en de verantwoordelijkheden naar de opdrachtgever. Daarnaast is de periode en het aantal uren per week van een opdracht van invloed op de tarieven die ik bereken.

Mijn tarief varieert tussen de € 70,- en € 95,- per uur, exclusief btw.

Heb je een opdracht waarvan je denkt dat deze op mijn lijf geschreven is, maar ben je bijvoorbeeld starter? In overleg en aan de hand van mijn huidige belasting, kijken we samen wat mogelijk is.

Geïnteresseerd? Kennismaken met een kop koffie?

Mijn c.v. bekijken: lees en download hier een samenvatting.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking en nodig me eens uit voor een kop koffie.

Dat kost nog niks, maar maakt je een hoop wijzer.