Ben je er ook klaar mee dat marketing-, en communicatie-acties telkens als losse projecten worden aangevlogen? Intake, plan, overleg, aangepast plan, akkoord en pas dan uitvoering. Al die tijd loopt de meter. Online marketing is een zorgvuldig en doorlopend proces.

Met InDetail spreek je eenvoudig af hoe je onder de aandacht gaat blijven bij je doelgroep. Bijvoorbeeld een wekelijkse blog, social media uiting en maandelijks een nieuwsbrief. Hiervoor hanteren we een vast maandtarief. Plan, begeleiding etc. zijn helemaal inclusief. Transparant en meetbaar.

Voor een abonnement heb je niet meer dan een goede basis nodig. Een website, LinkedIn en Facebook account zijn voldoende.

Online marketing en communicatie in een abonnement

Misschien moeten we eerst kort een boost geven aan de basis. Dat beslissen we samen. Zo ja, dan is dat een projectje. Daarna doen we de dagelijkse oprations in een abonnement.

Online marketing onderdelen die perfect in een abonnement passen zijn:

Je wilt immers je doelgroep voortdurend nieuwe inzichten bieden, passend bij hun belevingswereld? Door regelmatige blogs en berichten, stijgt je website in de Google-rankings, neemt je vindbaarheid toe en krijg je meer volgers. Je wordt voor je doelgroep relevanter en waardevoller dan je concurrenten.

Lees hier meer over Online marketing.

Kijk hier welk Communicatie Service Abonnement het beste bij jou past.