Hou focus op je groei

InDetail helpt je met bouwen

Als ondernemer wil je grip houden en alles zelf doen: "Hoe moeilijk kan communiceren zijn? Dat beetje marketing en af en toe een blogje kan ik zelf. Scheelt ook een hoop kosten!"

Helaas, zo is het niet. Elke dag wordt je geconfronteerd met een veelheid aan uitdagingen. Je dag is zo voorbij. Gevolg: gaten in de continuïteit en het afhaken van volgers en dus klanten. Dit hebben al veel ondernemers ondervonden.

Maar waarom stop je tijd in een competentie die je niet ligt? Besteed die tijd aan klanten en dagelijkse bedrijfsvoering. Goed communiceren is een specialisme. Je online strategie moet aansluiten bij je doelgroep. Een marketeer in dienst nemen is niet nodig. Ik help je graag!

Communicatie is mijn ding. Net als alles vanuit de klant weten te bekijken. Ik kan jouw bedrijf relevant maken binnen je doelgroep. Hoe? Door te laten zien dat jij hen echt verder helpt met hun business. Dat je niet alleen zendt, maar vooral luistert.

Het MKB en start-ups kan ik goed helpen met:

Je haalt kwaliteit en ervaring in huis en kunt alle aandacht geven aan je dagelijkse bedrijfsvoering en klanten. In de tijd die nog over hebt kun je bijtanken, want ondernemen is een marathon.