Hou focus op je groei

InDetail helpt je met bouwen

Als ondernemer wil je grip houden en daarom alles zelf doen: "Hoe moeilijk kan communiceren zijn? Dat beetje marketing en af en toe een blogje kan ik prima zelf. Scheelt ook een hoop kosten!"

Helaas, zo werkt het in de praktijk niet. Elke dag wordt je geconfronteerd met een veelheid aan uitdagingen. Je dag is zo voorbij. Je (online) marketing schiet er vaak bij in. Gevolg: gaten in de continuïteit en het afhaken van volgers en daarmee ook prospects. Dit hebben al veel ondernemers ondervonden.

Maar waarom zou je eigenlijk onnodig tijd stoppen in een competentie die je minder ligt? Die tijd kan je niet in je klanten en je dagelijkse bedrijfsvoering stoppen. Goed communiceren is ook een specialisme. Je online strategie moet aansluiten bij je doelgroep. Maar ja, om meteen een marketeer in vaste dienst nemen is ook weer zo wat. Ik help je graag!

Communicatie is mijn ding. Net als hierbij echt alles vanuit de klant weten te bekijken. Ik kan jouw bedrijf relevant maken binnen je doelgroep. Hoe? Door te laten zien dat jij hen echt verder helpt met hun business. Dat je niet alleen zendt, maar bewijst dat je eerst hebt geluisterd.

Het MKB en groeiende start-ups kan ik heel goed helpen met:

Je haalt de juiste kwaliteit en ervaring in huis en kunt de inzet van InDetail naar behoefte verhogen, verlagen of stoppen. Zonder gedoe.