Sneller succes door lokale relevantie

Delft

Delft is uniek. In die sfeer, humor en ondernemersgeest vind je als landelijk communicatiebureau niet 'even' je weg. Dat geldt trouwens voor heel Zuid-Holland. En waarom zouden we het ver weg zoeken? Zo dragen we meteen bij aan minder files en CO2- uitstoot. Want waar veel online dienstverleners liever 'op afstand' blijven, drinken wij graag koffie met onze relaties. Belangrijk voor de click en voor een beter begrip over wat jij doet.

Ondernemersgeest

Als geboren en getogen "Delvenaar" word ik blij van de ondernemersgeest en verbondenheid van veel bedrijven en organisaties. Hieraan dragen verbindingsplatforms als Chainels belangrijk bij. Maar er zijn veel meer ontwikkelingen. Net als andere steden kent ook Delft haar complexere wijken. Ondernemers ontwikkelen hier initiatieven om bedrijfsleven en inwoners te verbinden. Door uit te gaan van het positieve creëren we een hele mooie dynamiek.

Bereik je doelgroep

En doe dit beter dan anderen

Focus weer op je klanten

Als ondernemer wil je grip houden en graag alles zelf doen:

"Hoe moeilijk kan communiceren zijn? Dat beetje marketing en af en toe een blogje kan ik prima zelf. Scheelt ook een hoop kosten!

En juist daarom komen klanten bij ons. Het lukt niet of volhouden blijkt moeilijk.

"Zo'n adviseur begrijpt mij en mijn klanten toch niet."

Kunnen we inkomen. Maar InDetail spreekt jouw taal wel! We hebben aan weinig informatie genoeg om resultaat te bereiken.

Dan doen wij de rest

We helpen je relevant te worden voor je doelgroep. Hoe? Door te laten zien dat jij deze snapt. Jij biedt meerwaarde voor je klanten. Je luistert eerst en gaat dan pas zenden. Ondernemers en organisaties die al succesvol zijn, kunnen wij heel goed helpen met:

In jouw tone-of-voice. Met InDetail haal je kwaliteit en ervaring in huis. Je kunt onze inzet makkelijk afstemmen op je behoefte. Zonder gedoe. Want wij houden niet van gedoe.

Meer weten of eens vrijblijvend kennis maken?

Dan weet je meteen of er een click is

Interesse, maar je weet nog niet precies wat je wilt? Of je weet wel wat je wilt, maar je durft het niet goed uit handen te geven? Zonder click, komen we lastig tot samenwerking. Neem daarom contact op voor een kennismaking. Dan hebben we die stap alvast genomen.

mail voor een afspraak eerst naar de contactpagina