Sneller succes door lokale relevantie

Delft

Delft is uniek. In die sfeer, humor en ondernemersgeest vind je als landelijk communicatiebureau niet 'even' je weg. En waarom zou ik heel Nederland willen bedienen, als in zo'n geweldige regio woon? Zo draag ik meteen bij aan minder files en CO2- uitstoot.

Ondernemersgeest

Als geboren en getogen "Delvenaar" is er voor mij niks mooiers dan samenwerken met Delftse ondernemers en organisaties. Ik wordt blij van de ondernemersgeest en verbondenheid van veel bedrijven en organisaties. Hieraan dragen verbindingsplatforms als Chainels belangrijk bij.

Wordt relevant voor je doelgroep

Focus weer op je klanten

Als ondernemer wil je grip houden en graag alles zelf doen:

"Hoe moeilijk kan communiceren zijn? Dat beetje marketing en af en toe een blogje kan ik prima zelf. Scheelt ook een hoop kosten!

En juist daarom komen klanten bij mij. Het lukt niet of volhouden blijkt moeilijk.

"Een adviseur begrijpt mij en mijn klanten toch niet."

Kan ik inkomen. Maar InDetail spreekt jouw taal wel! Ik weet wat er in de regio speelt en ken de mentaliteit van 'Delvenaren'. Ik heb aan weinig informatie genoeg om resultaat te bereiken .

Dan doe ik het volgende

Ik help je relevant te worden voor je doelgroep. Hoe? Door te laten zien dat jij deze snapt. Jij biedt meerwaarde voor je klanten. Je luistert eerst en gaat dan pas zenden. Juist Delftse ondernemers, organisaties en start-ups kan ik heel goed helpen met:

In jouw tone-of-voice. Met InDetail haal je kwaliteit en ervaring in huis. Je kunt mijn inzet makkelijk afstemmen op je behoefte. Zonder gedoe. Want in Delft houden we niet van gedoe.


Meer weten of eens vrijblijvend kennis maken?

Interesse, maar je weet nog niet precies wat je wilt? Of je weet wel wat je wilt, maar je durft het niet goed uit handen te geven?

Zonder click, komen we lastig tot samenwerking.

Neem daarom contact op voor een kennismaking. Dan hebben we die stap alvast genomen.