Eén verantwoordelijk aanspreekpunt

Met de beste partners

Omdat ik jouw doelstellingen snap, ben ik graag de regisseur. Ik doe niet alles zelf. Dat kan ik niet en dat wil ik ook niet. Ik bedenk de content, de tone-of voice en kies de tools die we gaan inzetten. Zo krijg je een stabiele basis. Zonder goede fundering, kan je immers geen huis bouwen?

Daarvoor werk ik regelmatig met partners. Dat is sneller, effectiever en voordeliger.

Wie zijn die partners?

Afhankelijk van hetgeen we voor je gaan doen, werk ik samen met flexibele en kundige partners waarvan de kwaliteit bewezen top is. Twee vaste partners:

Webdesign en hosting: Dutch Height

Dutch Height wordt gevormd door een paar jonge en slimme gasten die jouw wensen en motivatie perfect weten te vertalen in een passende website. Een veilig en flexibel content managementent systeem (CMS). In Craft maar ook in Wordpress. De mannen van Dutch Height zijn trouwens ook zeer bedreven in het maken en integreren van web oplossingen en apps. Met een compleet servicepakket, domeinregistratie en veilige hosting.

Ik leg geen opslag op hun dienstverlening, maar ben graag jouw regisseur en verantwoordelijk aanspreekpunt.

Marcom campagnes en Automated email-marketing: Spotler

Voor nieuwsbrieven, mailings en surveys werk ik met Spotler. De ontwikkelaar van het toonaangevende Mailplus. Verwar toonaangevend niet met duur. Het betekent wel super veelzijdig, betrouwbaar en zeer gebruikersvriendelijk. InDetail is gecertificeerd businesspartner en helpt je graag met het werken ermee.