Een gratis website is nog geen gratis content!

Je wordt met "gratis" websites doodgegooid, maar wat krijg je er echt voor? Bedenk dat de core-business van die aanbieders het hosten is van jouw domein, email en je website. Zij verdienen aan jouw dataverkeer en hosten dit alles tegen een scherp tarief.

Er zijn nogal wat aanbieders. Om zich te onderscheiden worden steeds vaker "gratis" extra's aangeboden. Hieronder ook een "gratis" website. Maar ja, die kan iedereen dus gebruiken. Dat betekent dat je de gratis template (hoe je website eruit ziet) in meerdere uitvoeringen en/of kleuren terug zult vinden bij andere bedrijven.

Je bespaart dus alleen door een standaard design te kiezen. Dat helpt je onderscheidend vermogen niet erg. Bovendien moet je zelf het CMS (Content Management Systeem) vullen. Je krijgt misschien nog gratis de vaste menu-opties meegeleverd, maar het meeste is aan jou. Natuurlijk wil InDetail je hiermee helpen.

Meteen het perfecte visitekaartje?

Ben je ook klaar met die "gratis" websites? Je website is je eerste visitekaartje. En hij moet een tijdje meegaan. Je investeert in een bedrijfsruimte, PC, kantoormeubelen, of zelfs een bedrijfsauto. Waarom dan niet in een onderscheidende website, waarop regelmatig iets gebeurt?

Baseer de keuze van een website niet op prijs. Over een periode van 2 jaar kost kost een website-ontwerp van bijvoorbeeld 6000 euro je slechts 250 euro per maand.

InDetail werkt samen met Dutch Height, een jong, flexibel team dat jouw website ontwerpt en bouwt, helemaal van deze tijd. Volledig responsive, zodat ie er op tablet, pc, laptop en mobiele telefoon perfect uitziet. De inhoud van je CMS realiseert InDetail graag samen met jou. Maar wil je zelf aan de slag? Ook prima!

Dutch Height onderhoud de database van je website en host ook je domein en website, maar je kunt hiervoor ook zelf een webhoster kiezen.

Is je website nog wel up to date?

Je markt is dynamisch, jouw website ook?

Een paar jaar geleden heb je een nieuwe website laten maken. De inhoud is in overleg met jou tot stand gekomen en het geheel zag er kek uit. Jij was er klaar voor. Maar hoe is het nu? Slaat je website nog aan? Neemt het aantal bezoekers nog toe? Klopt je inhoud nog wel?

Een website waarop weinig gebeurt, wordt snel vergeten. Wanneer vaste bezoekers niks nieuws zien, haken ze af. En niet alleen op je website. "Als er op de site niks gebeurt, zal dat in de organisatie zelf ook wel zo zijn... ". Omdat je hierdoor in de Google-rankings gaat zakken, kom je automatisch in een neerwaartse spiraal.

Een website mag geen éénmalige investering zijn! Dan is het weggegooid geld. Inhoud en "Tone of Voice" moeten voortdurend getoetst worden aan de actualiteit en veranderingen in marktbeleving. Je hoeft daarvoor echt geen nieuwe website te laten bouwen!

Laat InDetail jouw content (cms) herschrijven en meteen onderhouden. De analyse is gratis. De offerte vrijblijvend. Tegen een scherp tarief is je inhoud weer helemaal bij en met een abonnement blijft hij dat ook. Slimmer en voordeliger kan niet.