Algemene Voorwaarden van InDetail Communicatie tot in Detail

versie 2022-0801

Hey daar! Bedankt dat je kiest voor InDetail Communicatie. Hier zijn een paar belangrijke punten om te weten voordat we ‘voor het echie’ beginnen.

Wanneer hebben wij een overeenkomst?

Voor een projectopdracht stel ik een offerte en een overeenkomst op die we allebei tekenen.

Dit doen we ook bij content abonnementen. Voor losse teksten of andere kleine werkzaamheden is een mondelinge opdracht, app of een email voldoende.

Prijzen

De genoemde bedragen in mijn offertes, mail, app en mondeling, zijn exclusief BTW.

Aanvang en Doorloop

Samen bepalen we het verloop van ons project. Wanneer we beginnen en wanneer we klaar zijn.

We gaan natuurlijk samen voor het beste eindresultaat!

Revisies

De eerste revisie van opgeleverde teksten zit altijd bij de prijs inbegrepen.

Wil je daarna kleine aanpassingen? Daar doen we niet moeilijk over, maar laten we redelijk blijven.

Nazorg

Na afronding van het project staat InDetail, binnen de opdracht, nog een maand voor je klaar. Je moet helemaal tevreden zijn! Na die maand sta ik nog net zo klaar, maar overleggen we samen hoe we dat aanpakken.

Facturering

Bij de meeste projecten ontvang je twee facturen. De eerste is de aanbetaling van 50%. Die krijg je bij het geven van de opdracht. Zodra ik het werk oplever, ontvang je de factuur voor de resterende 50%. Kleine klussen factureer ik 100% na oplevering. In overleg kunnen we andere afspraken maken.

Betaaltermijn

Als je een factuur binnen hebt, heb je 14 dagen om deze te betalen. Lukt dat even niet? Geef ons een seintje, dan kijken we samen naar een oplossing. Ben je het nou niet eens met een factuur of klopt er iets niet, laat deze dan niet liggen, maar bel of mail me.

Late betalingen en incasso

Mocht je binnen die eerste 14 dagen niet betalen, dan ben je op dat moment ‘formeel’ in gebreke. Sorry. Laat dus wat van je horen! Mijn debiteurenbeheerder neemt het proces namelijk over. Hij herinnert, belt en mailt je. Maar betaal je ‘gewoon’ niet, dan komt er een moment dat de vordering ter incasso gaat. Dan kan ik je echt niet meer helpen en komen er minimaal €150,- incassokosten + wettelijke rente bij.

Samen maken we er iets geweldigs van! Heb je vragen of opmerkingen over deze voorwaarden? Praat met me.