Het gaat om Toegevoegde Waarde

Waarom geeft Apple geen korting? Waarom zijn sommige bedrijven in dezelfde branche succesvoller dan andere? Dat heeft te maken met leiderschap, je klanten echt verder helpen met hun business en klantdromen weten te vertalen in oplossingen.

Kwaliteit, service en een scherpe prijs zijn tegenwoordig impliciet. De markt verandert naar een "experience economy". Beleving en waardecreatie zijn dé doorslaggevende koopredenen van nu. Hier moet je op inspelen. Maar trucjes werken niet! Oprechtheid en drive wel!

InDetail wil niets anders dan dat jouw markt jou het meest relevant vindt tussen alle aanbieders.

Waarom ben jij relevant voor je doelgroep? Waarom kan er niemand om je heen?

Waarom InDetail?

Waarom Marc?

Marketing wordt vaak als kostenpost gezien. In mindere tijden wordt erop bezuinigd. Dat is verkeerd om, maar niet verrassend. De meeste bureaus werken op projectbasis. Dit drijft de kosten op, terwijl de opbrengsten vaak onduidelijk zijn.

Ik denk dat dit anders kan. De toegevoegde waarde ligt in het continu gebruik kunnen maken van deze dienstverlening. De kracht van herhaling, met als vertrekpunt de belevingswereld van jouw doelgroep, zorgen voor blijvende interesse.

InDetail kan jou helpen, want:

  • Succes ontstaat pas als je je doelgroep aan weet te spreken;
  • Je wilt ondernemer zijn, geen marketeer of communicatiespecialist;
  • InDetail heeft een onafhankelijke kijk op jouw dienstverlening;
  • Goede communicatie is een continu-proces;
  • Geen marketing-fte nodig; met enkele uren InDetail sta je continu in contact met je markt;
  • InDetail is oprecht in jouw en je doelgroep geïnteresseerd.

Lees hier hoe deze Marketing als een Service werkt.

Ik wist al vroeg dat ik "iets" met mensen, commercie, psychologie, techniek en taal wilde gaan doen. De basis werd HBO Commerciële Economie aan de Haagse Hogeschool. Vanaf dat moment ben ik ruim 20 jaar werkzaam geweest bij bedrijven die vooral "customer-driven" waren: Exact Software, Quality Equipment/Atos Worldline, Nsecure en Quarto Betaalsystemen.

In functies binnen account- en sales management, beleid en marketing, heb ik mijn kennis verbreed met post-HBO opleidingen en cursussen in Online marketing strategie, email-campagnes en content creatie.

Sinds eind 2016 ben ik zelfstandig dienstverlener en werkzaam voor meerdere opdrachtgevers als communicatieadviseur en -specialist. Ik werk samen met gave partners. Content creatie, marcom campagnes, aansprekende SEO-teksten, nieuwsbrieven, blogs op website en social media zijn specialismen die mij veel voldoening geven.

Trots

Ik hoor heel vaak dat mijn klanten zichzelf en hun doelgroep helemaal herkennen in mijn teksten en content. Meer dan die waardering heb ik eigenlijk niet nodig om gelukkig te zijn.