Ik ben vooral nieuwsgierig naar jou en je bedrijf.

Aan­ge­naam! Ik ben Marc Fahrn­er, geboren en geto­gen in het mooie Delft. Getrouwd met Jacque­line en vad­er van 2 puberende jongens.

Ik wist al vroeg dat ik iets” met mensen, taal, com­mer­cie, psy­cholo­gie en tech­niek wilde gaan doen. Dat begon bij Com­mer­ciële Economie aan de Haagse Hogeschool. Daar­na heb ik ruim 20 jaar gew­erkt in mar­ket­ing en sales bin­nen mid­del­grote bedri­jven. Ik denk en werk alti­jd vanu­it de doel­groep van mijn opdrachtgevers. 

Ik hou onder andere van water­sport, auto’s, racen en motorrijden. 

Maar ik hou vooral van m’n werk! Ik doe wat ik leuk vind en goed kan. Daarom voelt het niet snel als werken’.


De stap naar zelf­s­tandig ondernemer

Eind 2016 ben ik zelf­s­tandig com­mu­ni­catie-adviseur gewor­den. Ik was klaar met interne poli­tiek. Met man­a­gen. Met Excel-rap­portages. Ik wilde weer gave din­gen doen, mét klanten. Mensen blij maken.

Mijn aller­g­root­ste kracht? Aansprek­ende (SEO) tek­sten, nieuws­brieven, blogs en andere tek­sten. Ik tover met woor­den. Mijn mar­ketingachter­grond gebruik ik om die strate­gisch voor je in te zetten.

Met een fijn team zelf­s­tandi­ge pro­fes­sion­als laat ik je bedri­jf uit­sti­j­gen boven het maaiveld. Opdracht­gev­ers ervaren dat we effec­tiev­er zijn dan grote, hoog-over en all-in-one- bureaus. Ik loop voor jou nèt even een stap­je harder.

Profiel Marc Motor

Breng je meerwaarde over!

Vul de behoeften van je doelgroep in.

Wat maakt het ene bedri­jf suc­cesvoller dan het andere? Een suc­cesvol bedri­jf weet wat de doel­groep bezig houdt. Wat hun pijn­pun­ten zijn, hun behoeften. Met InDe­tail zorg ik ervoor dat een doel­groep jou rel­e­van­ter ervaart dan anderen.


Als je doet wat iedereen doet…

Kwaliteit, ser­vice en een scherpe pri­js zijn allang vanzelf­sprek­end. De markt veran­dert naar een expe­ri­ence econ­o­my’. Belev­ing en meer­waarde zijn dé koopre­de­nen van nu. Je moet eerlijk en authen­tiek zijn. Mensen kopen graag bij echte mensen.

En dát bereik je nou net niet met die goedbe­doelde tek­sten van je schoonzus die zo lekker kan schri­jven. Dat bereik je ook niet met die voordelige’ stan­daardtek­sten en ‑argu­menten van een willekeurige web­bouw­er of die 1 euro-per-maand-web­site. Web­sites bouwen is een vak, host­ing is een vak. En klant­gericht schri­jven is weer een heel ander vak.


Ben ik duurder?

Ik lever vooral meer op! Met mij als tek­stschri­jver, heb je er meteen een strate­gis­che mar­ke­teer bij. Als je met mijn hulp sneller en meer nieuwe klanten wint, wat lev­ert één klant jou dan op? Hoeveel heb je er dan nodig om je invester­ing in InDe­tail goed te mak­en? Het zou zomaar kun­nen dat ik heel voordelig blijk te zijn. 

Rsz marc door helm 1

Zakelijke dienstverlening, techniek, IT. Met veel vaktaal?

Maak eens kennis. Ik ontmoet je graag!

Want voor elke klant gaat het uiteindelijk om WHIDA.

Jouw bedrijf is trots op haar technische innovaties en diepgaande vakkennis? Da's echt supertof! Maar jouw doelgroep wil maar één ding weten. WHIDA. Wat Heb Ik Daar Aan? Oftewel: "Hoe help jij mijn business verder en waarom kan jij dat beter dan je concurrenten?" Want bedenk dat Google die óók laat zien....

Ben je eigenaar of directeur van zo'n bedrijf? Maak dan kennis met me. Heb je een marketing coördinator in dienst? Laat deze dan kennis maken. Een coördinator is vaak geen schaap met 5 poten. De ideeën zijn er, maar specialistische handjes ontbreken. Dus doe je heel veel, nèt niet. Laat me helpen.

Maak vrijblijvend kennis!