Projecten van InDetail

Tevreden relaties bepalen het bestaansrecht van InDetail

We zijn trots op de klanten die voor InDetail hebben gekozen. we hebben bewezen dat drive, oprechte aandacht en vaardigheden resultaat hebben gebracht.

De afgelopen 3 jaar hebben we vooral met enkele grotere opdrachtgevers in interim-rollen advies-trajecten gedaan. We focussen nu steeds meer op het midden- en kleinbedrijf met veel verschillende uitdagingen.

Quarto Betaalsystemen (Twelve)

B2B. Kassa-oplossingen.

Een samenwerking die in 2016 is begonnen. Met het ontwerp van een nieuwe website, de content in het CMS en het opzetten van de social media kanalen. In het begin zijn het beheer en alle marketing- en communicatiewerkzaamheden door InDetail gedaan. Leaflets, brochures, handleidingen enz.. Na de overname door Twelve, in 2018, hebben we nog fijn samengewerkt met het jonge en enthousiaste marketingteam van 10 collega's. In April 2019 hebben zij het roer definitief overgenomen.

De website van Twelve B.V.

Q-Vend B.V.

B2B. Geavanceerde betaalterminals voor onbemande verkoopsituaties.

InDetail verzorgt hier alle communicatie en marketingtaken. We begrijpen de vaktaal en vertalen ontwikkelingen snel naar communicatie. Ook hier is de website opgezet en de LinkedIn-communicatie opgetuigd.

Eind 2019 is gestart met het ontwikkelen van een webportal voor het dealerkanaal en hun eindklanten. Hierop kunnen dealers abonnementsgegevens voor betaalautomaten verwerken. Eindklanten kunnen de contractgegevens van hun betaalautomaat opgeven, zodat deze geactiveerd kan worden. Komende periode wordt het weer spannend rond enkele Europese aanbestedingen.

Het webportal van Q-Vend B.V.

Cabrioland

Vervult jongensdromen

Een project van Marc: "Al sinds mijn jeugd heb ik een passie voor auto's. En hier staan ze elke dag. Exclusieve cabriolets, SUV's en sportwagens. BMW, Porsche, Audi, Jaguar, Mercedes, Aston Martin. Maar ook de basis van van het succes van Cabrioland: de Mazda MX-5 en Saab cabriolets. Een leuk bedrijf, waar men aan auto-liefhebbers jongensdromen verkoopt. InDetail helpt om de positionering van Cabrioland te herzien. Voor de doelgroep moet zij dé leverancier zijn. Kwaliteit, exclusiviteit, kennis en service in het luxe segment moeten zorgen dat potentiële kopers niet om Cabrioland heen willen. Mij aandeel is beperkt tot tekst.

Website Cabrioland B.V.

Lecon Consultancy

Hoogwaardig Security advies

Lecon is een frisse en jonge organisatie, met veel expertise op gebied van complexe security vraagstukken. De dienstverlening richt zich op grote organisaties en overheden. Security implementatie en projectmanagement zijn key. Lecon heeft geweldige klanten, waaronder bijvoorbeeld Prorail. InDetail helpt met een deel van de communicatie binnen projecten. Review van documenten, bijdragen aan whitepapers en projectplannen. De consultant kan focus houden op de kern van de opdracht. Hierdoor wordt de doorlooptijd verkort en investeren klanten efficiënt en in de juiste dingen. InDetail heeft ook de website gerealiseerd.

Website Lecon

Itzama Human Development

Inspiratie met een vleug spiritualiteit

De website van Itzamna is het bewijs dat communicatie geen trucje is, maar oprecht moet zijn en een zeer serieus vak is. Onze kracht ligt in luistervermogen, oprechte interesse in mensen en het kunnen vinden van de vraag achter de vraag. Itzamna biedt Human Development. Coaching, begeleiding en inspiratie-bijeenkomsten. Deels op basis van wetenschappelijke aanpak, maar gecombineerd met de inspiratie van de Maya's. De tekst is hier van Marc. Na de opzet van de website kreeg hij het mooiste compliment dat er is: "Marc, geweldig! Ik herken me volledig in jouw teksten en de door jou gecreëerde sfeer". Marc maakt dan nog steeds alle nieuwe content en blogs, ook voor LinkedIn samen met eigenaar Eric Godschalk. De website? www.itzamna.nl

Website Itzamna Human Development

TTI en TTK

No-nonsense installateurs met oog voor groene energie

TTI en TTK zijn zusterbedrijven in Barendrecht. Thoonen Totaal Installaties en Thoonen Totaal Klimaat. Bedrijven waar hard wordt gewerkt en het gierend druk is. Niet lullen maar poetsen gaat hier 100% op. Gaaf. De energietransitie en het aanwenden van groene stroom heeft grote aandacht.

Speciaal hiervoor is TTK opgezet. Hèt moment om beide websites geheel nieuw te bouwen. InDetail heeft veel tijd geïnvesteerd om hun wereld echt te leren kennen. Maar met die kennis konden we behoorlijk zelfstandig aan de slag bij het schrijven. Zo konden onze contactpersonen zich richten op hun klanten en de dagelijkse operations.

Website TTI Barendrecht Website TTK Barendrecht

Dutch Height

Softwarebureau met ambities

De relatie met Dutch Height is ontstaan toen InDetail voor Quarto werkte. Het zijn enthousiaste gasten die de toenmalige website hebben gebouwd. De content en het beheer kwamen bij InDetail vandaan. Dutch Height is flexibel, creatief en denkt echt altijd in oplossingen. "Kan niet, bestaat niet", zeggen ze. Bovendien zijn ze snel. Sindsdien werken we samen. Dutch Height doet veel meer dan websites. Ze maken portals, apps en automatiseren bedrijfsprocessen op maat. Inmiddels zijn de meeste teksten op hun website door Marc gemaakt. De volgende stap is een echte upgrade van de look & feel van de website.

Website Dutch Height