Mijn partners zijn goud waard

Dus mogen ze best wat aandacht krijgen

Met InDetail wil ik MKB- klanten ontzorgen met online marketing en communicatie. Van website tot nieuwsbrief. Met alleen een leuk ontwerp, content management systeem en email marketing software, ben je er niet. Er moet zinvolle inhoud in. Mijn kracht ligt in het inleven in en aanvoelen van de bedoelingen van de klant. Dat vertaal ik in een passende communicatie aanpak. Daardoor kan ik de regie nemen en werk ik samen met goede partners.

Door werk uit te besteden aan specialisten, bereik je drie belangrijke doelen:

  • De kwaliteit is hoog;
  • De doorloop is snel;
  • De kosten voor de opdrachtgever blijven beperkt.

Tenminste, wanneer je een goede partner hebt. Dit is precies wat Dutch Height biedt.

Dutch-Height-logo-1

Dutch Height: hoge kwaliteit, snelle doorloop, goede prijs

Een Nederlands bedrijf uit Rhoon

Dutch Height is een softwarebureau, dat zich heeft gespecialiseerd in het maken van klantspecifieke software (web-applicaties en apps), webshops en websites. Met Thom en Kevin als jonge kapiteins en gesteund door trouwe klanten, heeft Dutch Height inmiddels een goede marktpositie veroverd.

Doordat zij een volledig pakket aanbieden, kunnen zij jouw software-oplossingen en websites hosten, 24/7 monitoren en supporten. Het mooie is dat je bij Dutch Height echt klant bent. Bij een vraag kun je hen gewoon bellen, in plaats van via een chatbot of webformulier contact te moeten zoeken.

Dutch Height: jong, onbevangen en denkend in mogelijkheden

Met een verbazingwekkende flexibiliteit

Met Dutch Height heb ik voor meerdere opdrachtgevers de website mogen opzetten en inrichten. Tijdens gesprekken, bleek dat zij heel pragmatisch en vanuit de situatie van de klant wisten te denken. Ze luisterden goed en legden in begrijpelijke taal uit welke aanpak zij adviseerden.

Problemen zien Kevin en Thom niet zo snel. Kevin: "Problemen zijn er om opgelost te worden. Met de technieken van vandaag moet het wel heel gek lopen willen we een klant niet kunnen helpen."

Bij meerdere opdrachten heb ik ervaren hoe flexibel Dutch Height zich opstelt en met beide benen op de grond een aanpak adviseert en uitvoert. Al na een eerste ontwerp, waren opdrachtgevers enthousiast en bleken maar weinig aanpassingen nodig. De goede "click" had daarmee ook een positieve invloed op de doorloop en dus de kosten.

Resultaat belangrijker dan prijs

Je website heeft toch een doel?

Wat wil je met je website bereiken? Wat is de waarde van een nieuwe klant die zo bij je komt? Wat mag dan de investering zijn? Is het slim om op prijs te kiezen? Flans je wat in elkaar met een standaard, voor iedereen beschikbaar, Wordpress-ontwerpje? Schrijf je de inhoud dan ook zelf? Heb je die vaardigheid? Hoeveel tijd gaat daar inzitten? Wat doe je in die tijd niet? En wat doe als je behoeften toenemen? Denk aan een klantenportal of zelfs een webwinkel. Met een goede partner bouw je verder.

Thom: "We maken het zo vaak mee. Ondernemers die enthousiast waren begonnen, maar al snel moesten opgeven. Goede content bleek lastig, continuïteit moeizaam en actualiteit was ver te zoeken. Bovendien lieten ze steken vallen in het werk waar hun eigenlijke passie lag: klantcontact zelf."

"Het is jammer dat ondernemers soms zelf moeten ervaren dat je communicatie en je website er niet even bij doet. Zonde van de verloren tijd. Maar goed, bedrijven die de voordelen van Dutch Height hebben ervaren, blijven klant en willen niet meer anders.", vult Kevin aan.

Kennismaken met Dutch Height?

Kost nog niks en is helemaal vrijblijvend

Je website is een visitekaartje van je bedrijf. Die eerste indruk maak je één keer. Niet alleen de uitstraling moet aansluiten, maar ook de inhoud en toon.

Toets je gedachten eens met specialisten. Misschien heb je een automatiseringsvraagstuk, zoek je een app of ben je benieuwd welk type website bij jou past.

Ga dan het gesprek eens aan. Mail naar Dutch Height voor een nadere kennismaking. Of kijk eerst op de website voor een goede indruk over de mogelijkheden, voorbeelden van websites en het bedrijf zelf.

Misschien wil je ons voor je project samen spreken. Mail dan naar mij.

Ik ben er trots op dat ik voor Dutch Height een tone-of-voice heb neergezet, waarin ook zij zich herkennen.