Wil je een stuk tekst of ga je voor een relevant verhaal?

Wil je de laagste kosten of jouw doelgroep echt bereiken?

Ik krijg regelmatig de vraag wat een stukje tekst kost. Wat rekent InDetail per woord? Natuurlijk een manier om te vergelijken, maar dan ga je voorbij aan je doel. Je wilt mensen toch ook overtuigen en committeren aan jouw business?

Een voorbeeld. Je hebt een bedrijf in airconditioning. Jij wilt een scherpe blog. Hoe jouw oplossingen echt bijdragen aan het energievraagstuk van jouw klanten. De blog moet ongeveer 1000 woorden zijn. Je kiest een tekstbureau dat 20 cent per woord vraagt. Jij betaalt dus € 200,-. Klinkt dat redelijk?

Nu de andere kant. Die tekstfabriek heeft een pool met schrijvers. Vaak beginnend, of studerend. Deze moeten de gevraagde tekst tegen een vergoeding van 3 cent per woord maken. Geen grap, ik ben ooit vanuit die positie begonnen. Da's hard voor weinig. Je krijgt een summiere briefing. Met weinig informatie over jouw bedrijf, visie en aanpak. En het moet snel. Heel snel.

Voor € 30,- moet een schrijver aanvoelen wie jij bent. Hij moet bovendien onderzoek doen naar relevante argumenten en betekenissen over het onderwerp. Daarna maakt hij de tekst en moet deze foutloos opleveren. Als je er al in zou slagen dit alles binnen een uur er doorheen te jassen, dan heb je een heel magere beloning.

Het tekstbureau casht € 200,-. Minus de kosten van de schrijver een toelichting en wellicht een belletje met jou, de klant. Zou er € 100,- overblijven? Met, zeg, 10 tekstschrijvers die allemaal 2 blogs per dag fabriceren levert dit een aardige winst op. Zou dát niet de echte businesscase zijn?

Waarom doet InDetail dit beter?

En zonder dat het jou veel meer kost?

InDetail besteedt tijd aan jou en je business. Ik wil je begrijpen en vraag door. Samen bepalen we welke tekst impact heeft op jouw doelgroep. Waar deze van wakker ligt en hoe jij die pijn voor hen beter oplost dan anderen. Voor een eerste verhaal, blog of andere tekst, besteed ik een halve dag. Daarin sta jij centraal.

Ben je tevreden, dan loopt je investering nog terug bij vervolgteksten. Een deel van het onderzoek naar jouw wereld en jouw bedrijf heb ik dan al gedaan. Zo bouwen we aan een relatie. We gaan samen het verhaal vertellen van je bedrijf en dienstverlening. We maken een planning en een kalender voor een reeks verhalen. Daardoor blijven bezoekers terugkomen op je website.

Die aanpak wordt gewaardeerd door Google. Eind 2019 heeft Google haar zogenaamde BERT-update hiervoor gelanceerd. Samengevat: websites die regelmatig vernieuwen en relevante content bevatten, stijgen in de ranking. Zo intelligent is het systeem inmiddels. Google beoordeelt hoe jouw website de vragen van bezoekers beantwoordt. Hoe beter je website, hoe hoger deze in Google verschijnt.

Het bieden van voortdurend nieuwe en vooral goede content, wordt belangrijker dan ooit.

Laat InDetail je vertellen hoe je meer klanten bereikt

Maak eens kennis met mij.

Mijn kracht en daardoor succes voor mijn klanten, komt door oprechte aandacht. Daardoor maak ik goede content, die jouw doelgroep aanspreekt.

Dat betekent dat je met vrijwel dezelfde investering een veel beter resultaat kunt bereiken. Die verwachting maak ik graag voor je waar. Probeer het gewoon!

Stuur me een email voor een vrijblijvende kennismaking. We maken een gratis afspraak of kiezen voor een (video)call.