Praktisch advies waar je meteen wat mee kan

Marketing, communicatie en interim

Aanpak

Als mkb-ondernemer zoek je praktisch advies waar je meteen wat mee kan. Geen hoog-over verhaal waarvan je zegt: "Ok en hoe ga ik er in hemelsnaam mee aan de slag?" En als je daarvoor ook nog uurtarieven betaalt waar jij zelf een dag voor moet werken...

Dat pak ik anders aan. Tijdens onze kennismaking bespreken we duidelijk de verwachtingen en doelstellingen van mijn begeleiding. Wat is haalbaar? Wat doe je zelf? Wat voer ik voor je uit? Zo wordt advies praktisch makkelijk toepasbaar.

We bespreken welke vorm van begeleiding je het fijnst vindt. Een afgeronde opdracht, doorlopend voor een aantal uren per maand of met een strippenkaart. In dat laatste geval neem je een aantal uur advies af tegen een gereduceerd tarief. Ik geef daarbinnen elke keer aan hoeveel tijd een bepaald klusje duurt en houd netjes het verbruik van de strippenkaart bij. Op is op en jij bepaalt telkens of je verder wilt.

Klik hier om meer te lezen over mijn marketing & communicatie dienstverlening.

Welk advies levert InDetail?

Ik adviseer je over de manier waarop je je bedrijf beter positioneert dan je concurrenten. Zo simpel is dat. Ik help je uit de valkuilen te blijven waar al zoveel collega-ondernemers zijn ingevallen. Daarvoor wil ik jou en je bedrijf goed leren kennen. Je aanbod en prijsbeleid, Jouw specifieke aanpak. Bijzondere service en de marktsegmenten waar je sterk in bent. Met die informatie kunnen we je verhaal vertellen. Op je website. Maar ook via andere kanalen, bijvoorbeeld social media.

Waar moet je aan denken qua investering?

Dat hangt natuurlijk af van wat er nodig is. Klik hier voor de tarieven en bekijk de tabel "losse opdrachten'

We kunnen natuurlijk ook vrijblijvend kennis maken. Neem dan hier contact op.