Praktisch advies waar je wat mee kan

Marketing, communicatie en interim

Aanpak

Als ondernemer zoek je advies waar je wat mee kan. Geen hoog-over verhaal. En als je daarvoor ook nog uurtarieven betaalt waar jij zelf een halve dag voor moet werken...

Dat doen wij anders. Tijdens onze kennismaking bespreken we duidelijk de verwachtingen en doelstellingen van onze begeleiding. Wat is haalbaar? Wat doe je zelf? Wat doen wij? Zo wordt advies praktisch makkelijk toepasbaar.

Voeren we een project uit tegen een vast tarief? Werken we doorlopend voor een aantal uren per maand? Of kies je voor een strippenkaart? In dat geval koop je vooraf een aantal tegen een gereduceerd tarief. Jij bepaalt wanneer je die wilt inzetten. Wij zeggen hoeveel tijd een klusje duurt en houden het verbruik van de strippenkaart bij. Op is op. Jij bepaalt wanneer je een nieuwe kaart koopt.

Welk advies levert InDetail?

Wij adviseren je over de manier waarop je je bedrijf beter positioneert dan je concurrenten. Zo simpel is dat. We vermijden de valkuilen waar al zoveel collega-ondernemers zijn ingevallen. Daarvoor willen we jou en je bedrijf goed leren kennen. Je aanbod en prijsbeleid, Jouw specifieke aanpak. Bijzondere service en de marktsegmenten waar je sterk in bent. Met die informatie kunnen we je verhaal vertellen. Op je website. Maar ook via andere kanalen, bijvoorbeeld social media.

Waar moet je aan denken qua investering?

Dat hangt natuurlijk af van wat er nodig is. Klik hieronder op de button voor de tarieven en bekijk de tabel "losse opdrachten'. Het beste is om vrijblijvend een kop koffie met ons te drinken en je vraag voor te leggen.

Leg je vraag vrijblijvend voor Indicatie tarieven voor advies