Jouw Communicatie Als Periodieke Service

Met CAPS blijf je actueel en relevant

Vindbaarheid is een proces. Geen éénmalige actie. Het algoritme van Google verandert voortdurend. Dat stel eisen aan je content. En aan de actualiteit van je content. Google beloont bedrijven die dit goed doen met een hogere ranking. Dit kun je zelf meten en controleren. Maar je moet er wel aan blijven sleutelen.

We overleggen samen hoe je onder de aandacht wilt blijven van je doelgroep. Bijvoorbeeld met een wekelijkse blog of artikel en regelmatig een nieuwsbrief. Wil je social media inzetten? We stellen samen een passende campagne op. Aanpassen kan altijd. Misschien wil je meer of juist minder. Opzeggen kan gewoon per maand.

Online marketing en communicatie in een abonnement

Voor een abonnement heb je wel een goede basis nodig. Een actuele website en als het even kan een goed opgebouwde pagina op het juiste social media-kanaal. Bij alles kunnen we je helpen.

Online werkzaamheden die perfect in een abonnement passen zijn:

  • Blogs, artikelen en nieuwsberichten
  • Combinatie met social media
  • Regelmatig vernieuwen of wisselen van aanbod

Je wilt je doelgroep graag op de hoogte houden over ontwikkelingen? Door te laten zien dat jij een autoriteit bent? Met regelmatige blogs stijgt je website in de Google-rankings, neemt je vindbaarheid toe en krijg je meer volgers. Je wordt voor je doelgroep relevanter en dus waardevoller dan je concurrenten.

Deze dienstverlening past prima in een maandtarief. Dat je trouwens net zo makkelijk ook per maand kunt opzeggen. Aan de hand van jouw wensen en budget kiezen we de best passende service. Neem contact op en drink een kop koffie met ons.

Maak vrijblijvend kennis Vraag een gratis offerte