Een gratis website is geen gratis content!

En het draait juist om de content!

Je zit dagelijks "gratis" website-aanbiedingen, maar wat krijg je er echt voor? Bedenk dat de core-business van die aanbieders het hosten is van jouw domein, email en je website. Zij verdienen vooral aan jouw dataverkeer.

Er zijn veel aanbieders. In de concurrentiestrijd worden "gratis" extra's aangeboden. Hieronder ook een "gratis" website. Maar ja, die kan iedereen gebruiken. Dat betekent dat je de gratis template (hoe je website eruit ziet) met wat andere kleuren ook terug kunt vinden bij andere bedrijven.

Dat helpt je onderscheidend vermogen niet erg. Bovendien moet je zelf het CMS (Content Management Systeem) vullen. En daar gaat het nou net om. Natuurlijk wil InDetail je hiermee helpen.

Meteen het perfecte visitekaartje?

Je website is je visitekaartje. En hij moet een tijdje meegaan. Je investeert in een bedrijfsruimte, PC, kantoormeubelen, of zelfs een bedrijfsauto. Waarom dan niet in een onderscheidende website, waarop regelmatig iets gebeurt?

Baseer de keuze van een website niet op prijs. Over een periode van 2 jaar kost kost een website-ontwerp van bijvoorbeeld 6000 euro je slechts 250 euro per maand.

InDetail werkt samen met Dutch Height, een jong, flexibel team dat jouw website ontwerpt en bouwt, helemaal van deze tijd. Volledig responsive, zodat ie er op tablet, pc, laptop en mobiele telefoon perfect uitziet. De inhoud van je CMS realiseert InDetail graag samen met jou. Maar wil je zelf aan de slag? Ook prima!

Dutch Height onderhoud de database van je website en host ook je domein en website, maar je kunt hiervoor ook zelf een webhoster kiezen.

Wat kost het bouwen van een website?

Met die goede content natuurlijk!

Wat voor website past bij jou?

Er zijn verschillende soorten website. Jouw doel is bepalend. Wil je een pure verkoopsite, bijvoorbeeld een webshop? Of wil je leads genereren en jouw bedrijf neerzetten als dé autoriteit op je vakgebied? Dit stelt eisen aan de content en de manier waarop we bijvoorbeeld de SEO gaan aanpakken. Natuurlijk bepalen we dit in nauw overleg.

Content en functionaliteit bepalen de prijs

Vooral de functionaliteit bepaalt de prijs van je CMS. De soort website is weer bepalend voor de hoeveelheid content. We hebben natuurlijk ook jouw input en vakkennis nodig. Uiteindelijk zorgt het aantal uur dat we eraan bezig zijn voor de definitieve prijs.

Klik hier om een beeld te krijgen van je investering in een snelle en krachtige website.

Is je website nog up to date?

Laat je website herschrijven, de markt verandert ook

Een paar jaar geleden heb je een nieuwe website laten maken. De inhoud is in overleg met jou tot stand gekomen en het geheel zag er kek uit. Jij was er klaar voor. Maar hoe is het nu? Slaat je website nog aan? Neemt het aantal bezoekers nog toe? Klopt je inhoud nog wel? Draait ie nog soepel en snel op alle devices?

Een website waarop weinig gebeurt, wordt snel vergeten. Wanneer vaste bezoekers niks nieuws zien, haken ze af. En niet alleen op je website. "Als er op de site niks gebeurt, zal dat in de organisatie zelf ook wel zo zijn... ". Omdat je hierdoor ook in de Google-rankings daalt, kom je automatisch in een neerwaartse spiraal.

Een website mag geen éénmalige investering zijn! Dan is het weggegooid geld. Inhoud en "tone-of-voice" moeten voortdurend aansluiten op de actualiteit en veranderingen in de markt. Maar je hoeft daarvoor echt niet meteen een nieuwe website te laten bouwen!

Laat InDetail jouw teksten (cms) herschrijven en onderhouden. De analyse is gratis. De offerte vrijblijvend. Tegen een scherp tarief is je inhoud weer helemaal bij en met een abonnement blijft hij dat ook. Slimmer en voordeliger kan niet.