Een gratis website is geen gratis content!

En het draait juist om die content

Je ziet elke dag website-aanbiedingen, die te mooi klinken om waar te zijn. Wat krijg je voor één Euro per maand? Een leeg standaard dertien-in-een-dozijn-ontwerpje. Geen content, geen verhaal.

Bedenk dat de core-business van die aanbieders het hosten is van je website en email. Jouw dataverkeer en opslag is hun businessmodel.

Dat betekent ook dat je 'jouw' website met wat andere kleuren en foto's terugvindt bij andere bedrijven. En je wilde je nog wel onderscheiden?

Bovendien moet je die website zelf vullen. De kern van alles. Natuurlijk wil InDetail je ook alleen hiermee helpen, maar eigenlijk geloven we niet in verkeerde zuinigheid.

Meteen het perfecte visitekaartje?

Jouw website of webshop is je visitekaartje. En hij moet een tijdje meegaan. Je investeert in een bedrijfsruimte, PC, kantoormeubelen, of zelfs een bedrijfsauto. Waarom dan niet in een onderscheidende website, waarop regelmatig iets gebeurt?

Baseer de keuze van een website niet alleen op de aanschafprijs. Over een periode van 2 jaar kost een website van bijvoorbeeld 6000 euro je 250 euro per maand.

Met een service-abonnement onderhouden we de software zodat je website of webshop goed beveiligd en razendsnel blijft functioneren.

We hosten je website in onze veilige datacenters. Niet bij ons? Geen probleem, onderhoud en aanpassingen kunnen we ook daar gewoon voor je doen.

InDetail werkt met een jong, flexibel team dat jouw website ontwerpt en bouwt, helemaal van deze tijd. Volledig responsive en adaptive, zodat ie er op tablet, pc, laptop en mobiele telefoon altijd perfect uitziet.

Niks gaat vanzelf. Een onderscheidende website kost tijd, dus geld.

Wat kost het bouwen van een website met onderscheidende SEO-content?

Wat voor website past bij jou?

Er zijn verschillende soorten website. Jouw doel is bepalend. Wil je een pure verkoopsite, bijvoorbeeld een webshop? Of wil je leads genereren en jouw bedrijf neerzetten als dé autoriteit op je vakgebied? Dit stelt eisen aan de content en de manier waarop we bijvoorbeeld de SEO gaan aanpakken. Natuurlijk bepalen we dit in nauw overleg.

Content en functionaliteit bepalen de prijs

Vooral de functionaliteit bepaalt de prijs van je CMS. De soort website is weer bepalend voor de hoeveelheid content. We hebben natuurlijk ook jouw input en vakkennis nodig. Daarom komen we graag koffie drinken. Die tijd is onze investering. Uiteindelijk zorgt het aantal uur dat we aan het ontwerpen en schrijven, zijn voor de definitieve prijs.

Budget indicatie website

Is je website nog up to date?

Laat je website herschrijven, de markt verandert ook

Een paar jaar geleden heb je een nieuwe website laten maken. Die zag er toen kek uit. Jij was er klaar voor. Maar hoe is het nu? Slaat je website nog aan? Neemt het aantal bezoekers nog toe? Klopt je inhoud nog wel? Draait ie nog soepel en snel op alle devices?

Een website waarop weinig gebeurt, wordt snel vergeten. Wanneer bezoekers geen ontwikkelingen zien, haken ze af. "Als er op de site niks gebeurt, hoe is dat dan in het bedrijf?". En omdat je ook in de Google-rankings daalt, kom je in een neerwaartse spiraal.

Een website mag geen éénmalige investering zijn! Dan is het weggegooid geld. Inhoud en "tone-of-voice" moeten voortdurend aansluiten op de actualiteit en veranderingen in de markt. Maar je hoeft daarvoor echt niet meteen een nieuwe website te laten bouwen!

Laat InDetail jouw teksten (cms) herschrijven en onderhouden. Een analyse is gratis. Inclusief rapportage met adviezen. De offerte vrijblijvend. Tegen een scherp tarief is je inhoud weer helemaal bij en met een abonnement blijft hij dat ook. Slimmer en voordeliger kan niet.

Vraag een offerte aan Drink eerst een bak koffie met ons