Waarom is goede SEO onmisbaar?

Google kijkt vooral naar relevante teksten en content

'Black box' Google

Is Google onder de indruk van alleen strakke foto's en kleine stukjes tekst? Nee! Google werkt volgens een ingewikkeld algoritme. Zeg maar een 'black box'. Niemand weet hoe die precies werkt. Dit algoritme verandert voortdurend. Google zet in op kwaliteit. Als jij zoekt in Google, wil je informatie vinden waar je wat mee kunt. Informatie die actueel is. Bovendien wil je snelle en prettig werkende websites voorgeschoteld krijgen.

Google kan websites interpreteren. Begrijpen. De zoekmachine haalt het beste antwoord op jouw vraag uit content die jouw vraag zo goed mogelijk beantwoordt. Je kunt Google niet meer 'foppen' met verborgen pagina's met allemaal zoekwoorden. Sterker nog, je website wordt door Google dan zelfs aangemerkt als spam.

Google vertelt dus niet hoe het algoritme werkt, maar we weten wel hoe we het kunnen beïnvloeden. Dat is het specialisme van SEO. SEO staat voor Search Engine Optimization; zoekmachine optimalisatie.

Waarom moet jouw content SEO zijn?

Google helpt ons dus waar we op moeten letten. Alleen, da's nogal veel. Jouw website mag dus best gave foto's hebben en korte teksten op de homepage. Maar je website moet ook de diepte ingaan. Hoe wordt je nou het beste gevonden in Google?

Prospects en klanten doen het liefst zaken met de beste aanbieders. Maar als deze op hun website niet verder komen dan "hoogste kwaliteit, de laagste prijzen en de beste service", gelooft geen hond dat. Daar zoeken klanten dus ook niet op.

Met content, teksten en referenties bewijs je waarom jij beter bent dan je concurrenten. 'Relevant', noemt Google dat. SEO begint bij het onderzoeken waar jouw (ideale) klanten dan wèl op zoeken. Want als je dat eenmaal weet, kun je inhoud op je website zetten die daar op een betere wijze uitleg aan geeft dan de 'platte' websites van je concurrenten.

Wat levert dit op? Simpel. Betere informatie leidt tot meer bezoekers en een hogere conversie naar aankoop. Meetbaar!

Betere content = meer bezoekers = meer klanten = meer omzet

SEO-oplossingen van InDetail Communicatie tot in Detail

Speciaal afgestemd op het mkb

Waarom mkb?

InDetail heeft zich gespecialiseerd in SEO-trajecten voor het mkb. Wat is daar bijzonder aan? SEO is een uitgebreid vakgebied. Voor je het weet wordt je geconfronteerd met offertes die zomaar de 10.000 euro overschrijden. Per jaar... Ik help je om logisch te blijven nadenken. Er staat toch geen Bol.com, Coolblue, CocaCola, Hema of Albert Heijn op je gevel?

Voor jou gaat het erom dat je bekend en goed gewaardeerd wordt in jouw stukje van de markt. Vaak is dat ook nog eens in je eigen regio. Daardoor hoef je niet alle media en middelen tot het hoogste niveau in te zetten. Met relatief beperkte inzet, kun je al een top-resultaat halen. Je wilt niet alleen heel veel 'kijkers' op je website. Je wilt 'kijkers' die 'kopers' worden.

Praktische inzet waar je wat aan hebt

Met de oplossingen van InDetail gaat jouw website meer verkeer en van de gewenste bezoekers, genereren. Lees nog meer via de links hieronder.

Je zult ervaren dat het je investering meer dan waard is.

Wil je meer weten? Maak kennis of vraag een offerte voor jouw situatie.

Kom koffie drinken Vraag een offerte